Fremtidens kontormiljøer

Vores måde at arbejde på er under voldsom forandring, og det stiller krav til, hvad fremtidens kontorer konkret skal kunne. Derfor er der behov for bedre indsigt i, om kontorer bliver brugt som tiltænkt og hvordan de kan forbedres.


Kom til webinar om ConTech Labs nye pionerprojekt og hør, hvordan man via teknologi og antropologi kan blive klædt bedre på til at skabe fremtidens kontormiljøer.

LÆS MERE

24/11/2022

14.00-15.30

Online

WEBINAR

Der er gode muligheder og flere gode grunde til at begynde at måle på, om kontorer, innovationshuse og co-working spaces bliver brugt efter hensigten og få afdækket, om de kvadratmeter, der er til rådighed, kan bruges bedre eller tjene flere formål.


Derfor har ConTech Lab indledt et pionerprojekt under navnet ‘fremtidens kontormiljøer’, der skal give handlingsavisende indblik i, hvordan teknologi (bevægelsessensorer) og antropologi (undersøgelse af brugerbehov) kan klæde os på til at skabe fremtidens kontormiljøer.


Med i pionerprojektet er bl.a. Københavns Kommune, Henning Larsen, Danielsen Space Planning, Ubiqisense, ClimAID og 3XN/GXN, der med hver sit udgangspunkt kan tale med om skabelse af kontormiljøer og hensigtsmæssig udnyttelse af kvadratmeter.


På dette webinar deler vi, hvordan vi de kommende måneder vil udvikle en målemetode til driftsherrer gennem en empirisk og databaseret tilgang til at designe og optimere fremtidens kontormiljøer.


Eventet er gratis, men kræver tilmelding.

OM ARRANGEMENTET

PROGRAM

Fremtidens kontormiljøer

Vi glæder os til at møde jer online.

Velkommen v. Christina Haupt Toft, Netværkschef i ConTech Lab

Introduktion til pionerprojektet: Fremtidens Kontormiljøer


Oplæg v. Mayes Ali, Teknologichef i ConTech Lab

Mindset og metode ift. pionerprojekt

Oplæg v. Kåre Stokholm Poulsgaard, Partner & Head of Innovation i GXN

Hvordan gør vi data værdiskabende og anvendelsesorienterede?

Oplæg v. Ulrik Bech Holskov, Co-Founder i ActInFact

Case eksempel: Når teknologi og kvalitative brugerindsigter går hånd i hånd

Q&A

Tak for i dag