Kvalificering af pionerprojekter

Vil du være med til at berige de fremtidige pionerprojekter i ConTech Lab?

LÆS MERE

9. december

13.30-15.30

Online

ConTech Lab samler d. 9. december kl. 13.30 til 15.30 branchen til at kvalificere de kommende projekter, der skal være med til at gøre byggeriet mere bæredygtig og produktiv gennem digitalisering og ny teknologi.


Vi vil tage afsæt i de idéer til pionerprojekter, der er kommet fra branchens virksomheder og initiativer. Workshoppen vil være centreret omkring en kvalificering og konkretisering af 15 udvalgte idéer samt en prioritering heraf. Så vi er sikre på, at vi vælger de pionerprojekter med størst værdi for jeres forretning og for branchen.


Og hvis du brænder inde med en idé til et pionerprojekt, så kan du bringe den i spil her. Deadline er d. 3. december .


Vi ser frem til i fællesskab at styrke de kommende pionerprojekter for 2022 i ConTech Lab. Workshoppen foregår på Zoom, og det skal nok blive sjovt. Vi håber du har tid, lyst og mulighed for at være med! Tilmeld dig her.

OM EVENTET

Hvad er et pionerprojekt?

Et pionerprojekt er defineret ved at tage afsæt i en konkret brancheudfordring og gerne i et konkret byggeprojekt, hvor ConTech er midlet til at nå målet; øget produktivitet eller bæredygtighed. I arbejdet med pionerprojekter indgår flere virksomheder på tværs af værdikæden samt en række eksperter og videnspersoner. Projektet er et faciliteret forløb, der strækker sig over 4-6 måneder, hvor output er direkte målbar og implementeringsparat viden.